نکاتی که باید در مورد تکنیک‌های مختلف در موزون سازی چهره بدانید

نکاتی که باید در مورد تکنیک‌های مختلف در موزون سازی چهره بدانید

تصمیم به انجام لیفت گرفته‌اید، اما از اسامی مختلفی که در این حوزه می‌شنوید دچار سردرگمی شده‌اید؟ حق دارید. نداشتن اطلاعات کافی و طبقه‌بندی شده در مورد این اقدامات به این سردرگمی دامن می‌زند. در این مطلب همراه ما باشید تا با نکاتی مهم پیرامون این موضوع از دیدگاه دکتر لیلا فرد آشنا شوید. نکاتی […]

تصمیم به انجام لیفت گرفته‌اید، اما از اسامی مختلفی که در این حوزه می‌شنوید دچار سردرگمی شده‌اید؟ حق دارید. نداشتن اطلاعات کافی و طبقه‌بندی شده در مورد این اقدامات به این سردرگمی دامن می‌زند. در این مطلب همراه ما باشید تا با نکاتی مهم پیرامون این موضوع از دیدگاه دکتر لیلا فرد آشنا شوید.

نکاتی آموزشی درباره تکنیک‌های مختلف در طب زیبایی

تکنیک‌های مختلفی در طب زیبایی می‌تواند برای احیا و حفظ سلامت پوست‌تان کاربرد داشته باشد. انواع لیزرها، آر اف فرکشنال، مزونیدلینگ و تزریق بوتاکس دیسپورت تنها بخشی از اقداماتی هستند که می‌توانند به حفظ زیبایی شما کمک کنند. البته باید توجه داشته باشید که هر یک از این اقدامات کاربرد خاصی دارد و نباید به جای یکدیگر به کار روند. اگر شما هم به انجام اقدامات زیبایی و لیفت فکر می‌کنید و یا اسامی مختلفی از این نوع اقدامات به گوش‌تان می‌خورد و احساس سردرگمی می‌کنید، در ادامه مطلب همراه ما باشید تا با مهم‌ترین نکات اقدامات زیبایی پرکاربرد برای لیفت صورت آشنا شوید.

لیزر CO2 Fractional

این نوع لیزرها در طبقه‌بندی لیزرهای تهاجمی قرار می‌گیرند. لیزر CO2 Fractional برای درمان چروک‌های ریز، بهبود کلاژن‌سازی، درمان اسکارها، بهبود منافذ بسیار باز و مقاوم به درمان کاربرد دارد. این نوع لیزر برای پوست‌های تیره اصلا مناسب نیست و در پوست‌های گندمی هم باید بسیار با احتیاط به کار روند. بنابراین قبل از انجام چنین اقدام زیبایی، حتما رنگ پوست‌تان را درنظر بگیرید. یکی از معایب این روش، طولانی بودن دوره‌ی نقاهت آن است. دردناک بودن آن هم از دیگر معایبی‌ست که این نوع لیزر را در دسته‌ی غیرمحبوب‌ها قرار می‌دهد. برای تحمل‌پذیر شدن درد این نوع لیزر، بی‌حسی موضعی قبل از انجام کار توصیه می‌شود. از عوارض شایع این لیزرها لک‌های ناشی از التهاب پوست (PIH) است که معمولا مقاوم به درمان هستند.

لیزر ERBIUM

اثر لیفت، لیفت و کلاژن‌سازی اربیوم از CO2 ضعیف‌تر است و عوارض کمتری دارد. هر دو نوع لیزر، باید صرفا با تشخیص دقیق، درست و توسط پزشک حاذق انجام شود.

آر اف یا امواج رادیوفرکوئنسی

از آر اف برای کلاژن‌سازی بافت، بهبود اسکار آکنه و دیگر اسکارها و از بین بردن سلولیت و چربی تجمع‌یافته استفاده می‌شود. به دلیل احتمال تحلیل چربی و لاغرشدن صورت، توصیه می‌شود از دستگاه آر اف صرفا در ناحیه فک، خط فکی و غبغب استفاده شود. این امواج با ایجاد حرارت بالا، ضمن تحریک کلاژن‌سازی، چربی زیرجلدی را آب می‌کنند. به همین دلیل بهتر است آر اف روی نواحی گونه، میانه گونه و کناره‌های صورت استفاده نشود.

لیزر جوانسازی غیرتهاجمی

همانطور که از نامش پیداست، لیزر جوانسازی غیرتهاجمی، روشی غیرتهاجمی و محبوب به منظور تحریک و تقویت کلاژن‌سازی پوست است. این روش جوانسازی، قرمزی، پوسته‌ریزی، درد، تورم و دوران نقاهت ندارد و می‌توانید بلافاصله بعد از انجام آن به فعالیت‌های روزمره برگردید. لیزر جوانسازی غیرتهاجمی موجب بهبود قوام پوست، بهبود آکنه، بهبود لک، رفع تیرگی و چروک دور چشم‌، بستن منافذ، بهبود چروک‌های ریز و سطحی، تقویت کلاژن‌سازی و جوانسازی صورت می‌شود. فرایند لیزر جوانسازی غیرتهاجمی با دستگاه مخصوصی صورت می‌گیرد و برای انجام آن به مرکز زیبایی و تخصص پزشک معالج‌تان توجه داشته باشید.

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ تکنیکی درمانی‌ با هدف جوانسازی و بهبود مشکلات پوستی صورت است که با سوزن‌های بسیار ظریف انجام می‌شود. در این روش از ترکیبات رتینوئید، AHA، ویتامین سی و ترکیبات لایه‌بردار جهت بهبود لک جای جوش، کنترل آکنه، کاهش ترشح چربی در پوست‌های چرب و مختلط و بهبود چروک‌های ریز به منظور تحریک کلاژن‌سازی استفاده می‌شود. اگر این روش با عمق زیاد و یا با ترکیبات نادرست انجام شود می‌تواند آسیب‌رسان باشد. همچنین در افرادی که پوست‌شان مناسب این کار نیست، عوارضی مانند لک و عدم یک‌دستی پوست به جا می‌گذارد. بنابراین در مورد میکرونیدلینگ وسواس به خرج دهید و برای انجام این اقدام زیبایی به پزشک متخصص مراجعه کنید.

مزوتراپی

مزوتراپی روش مکمل درمانی عالی برای بهود نسبی تیرگی دور چشم، افزایش کلاژن‌سازی در لایه اپیدرم (بهبود چروک‌های ریز)، افزایش شادابی و طراوت پوست است.

دکتر لیلا فرد:
معمولا در مزوتراپی از هیالورونیک اسید خالص، انواع ویتامین‌ها، داروهای روشن‌کننده و عوامل مغذی و آب رسان استفاده می‌کنیم.

در این روش که بدون تزریق، با سوزن‌های میکرونی و با دستگاه انجام می‌شود، درد، تورم، قرمزی و دوران نقاهت وجود ندارد. نکته‌ی مهمی که مورد مزوتراپی باید به آن توجه کنید این است که مزوتراپی جایگزین تزریق فیلر و بوتاکس نیست و همواره نقش تکمیل‌کنندگی در درمان دارد.

نظرات کاربران

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *