فیلرهای درمانی از مهمترین ترندهای زیبایی امروزی هستند که علاوه بر امن بودن و داشتن کمترین عوارض ممکن، تغییر زیادی هم در ظاهر افراد ایجاد میکنند. در این میان فیلر چشم برای مواردی مانند رفع گودی زیر چشم و تیرگی یا پف، بسیار سودمند واقع شده و میتواند چهرهای شاداب و جوان برای شما به ارمغان بیاورد. در ادامه بیشتر در مورد تزریق فیلر زیر چشم و موارد مهم آن صحبت میکنیم.
فیلر زیر چشم چیست و چه انواعی دارد؟
قبل از هر چیزی خوب است با خود فیلر آشنا شویم و انواع آن را بهتر بشناسیم. فیلر زیر چشم نوعی فیلر درمانی است و میتواند در نواحی مختلف زیر چشم مثلا خط ناودان اشکی تزریق شود و به شادابی و جوانسازی این ناحیه کمک میکند. فیلر زیر چشم ممکن از مواد مختلفی تشکیل شده و انواع متنوعی داشته باشد که از معروفترین آنها میتوان به اینها اشاره کرد:
- هیالورونیک اسید: اکثر موارد فیلر چشم از همین ماده تشکیل شدهاند. هیالورونیک اسید در بدن به صورت طبیعی وجود دارد و علاوه بر جذب رطوبت و ایجاد ظاهر شاداب، تولید کلاژن را هم تحریک میکند که برای سفتی بیشتر پوست مفید است.
- پلی لاکتیک اسید: این ماده هم یک ماده زیست سازگار است که به شدت تولید کلاژن را تحریک میکند، منتها تزریق آن سختتر است و در عوض نتایج با دوام طولانیتری را هم ارائه میدهد.
- کلسیم هیدروکسی آپاتیت: این ماده نسبت به سایر فیلرها غلظت بیشتری دارد و تزریق آن نیاز به تخصص دارد. حجم دهی به زیر چشم با این ماده بیشتر است و دوام بالایی هم دارد.
فواید تزریق فیلر زیر چشم
تزریق فیلر زیر چشم برای اهداف مختلفی ممکن است صورت بگیرد. این نوع فیلر برای سنین مختلف مناسب است و کاربرد آن لزوما در سنین بالا نیست. اولین و مهمترین مورد، تزریق فیلر برای رفع گودی زیر چشم است که خودش میتواند موارد دیگری را درمان کند. این کار سبب میشود چشمان شما بسیار شادابتر به نظر برسند و حجم خالی زیر چشم پر شود.
همچنین اگر تیرگی دور چشمها مربوط به گودی باشد، فیلر به رفع تیرگی زیر چشم هم کمک میکند. به جز این اگر پفهای کیسه مانندی زیر چشم دارید که ارثی هستند و ارتباطی به سبک زندگی و خستگی ندارند، این مورد هم میتواند با تزریق فیلر زیر چشم برطرف شود. در نهایت تزریق فیلر میتواند به رفع چروکهای ریز زیر چشم کمک کند و با سفت شدن پوست از ایجاد آنها هم جلوگیری میکند.
عوارض تزریق فیلر چشم
مانند هر پروسه درمانی و زیبایی دیگری، تزریق فیلر هم میتواند میزانی از عوارض را داشته باشد. خوشبختانه این عوارض به شدت محدود هستند و در بسیاری از مواقع اصلا عوارض خاصی را مشاهده نخواهید کرد. به گزارش جامعه جراحان پلاستیک آمریکا، ممکن است بعد از تزریق فیلر چشم مواردی مانند کبودی، التهاب یا قرمزی را تجربه کنید که دلیل آن هم نازکی و حساس بودن پوست دور چشم است. البته اگر به پزشک معتبر مراجعه نکنید، ممکن است با موارد دیگری همچون عفونت یا کبودی طولانی مدت زیر چشم، ناهمسان شدن پوست زیر چشم و موارد دیگر روبرو شوید.
مراقبتهای قبل و بعد از تزریق فیلر
خوشبختانه تزریق فیلر زیر چشم پروسه راحتی دارد و نیازی نیست برای آن کارهای پیچیده و زیادی انجام دهید. با این وجود بهتر است برخی نکات را رعایت کنید تا این پروسه راحتتر و با کمترین عوارض جانبی پیش برود. به طور مثال از چند روز قبل از تزریق، از نوشیدن الکل یا خوردن داروهای مسکن مانند ایبوپروفن خودداری کنید.
به علاوه داروهای دیگر رقیق کننده خون را هم مصرف نکنید که البته باید با مشورت با پزشک باشد. همچنین بعد از انجام تزریق میتوانید از کمپرس سرد استفاده کنید که به کاهش التهاب و جلوگیری از قرمزی و کبودی پوست کمک میکند و راحتتر میتوانید دوره نقاهت را پشت سر بگذارید.
جمع بندی
تزریق فیلر زیر چشم یکی از بهترین و سادهترین راهها برای شاداب کردن چهره است که برای رفع تیرگی زیر چشم، گودی و موارد دیگر میتوانید روی آن حساب کنید. این روش پروسه بسیار راحت و عوارض جانبی به شدت محدودی دارد که سبب میشود افراد از آن به عنوان یک راه درمانی راحت و بیدردسر بهره ببرند. فراموش نکنید برای تزریق فیلر به یک مرکز درمانی و کلینیک معتبر مراجعه کنید و با مشورت با پزشک بهترین نوع فیلر و میزان آن را برای خود تشخیص دهید.
سوالات متداول
فیلر زیر چشم چقدر ماندگاری دارد؟
ماندگاری فیلر وابسته به عواملی مانند سن، ژنتیک و نوع فیلر دارد که با توجه به این نکات میتواند بین شش تا ۱۸ ماه ماندگاری داشته باشد.
فرق فیلر زیر چشم و بوتاکس چیست؟
بوتاکس تنها شل کننده عضلات است، در حالی که فیلر هم خاصیت پر کنندگی دارد و هم به کلاژن سازی و سفت شدن پوست کمک میکند.
آیا تزریق فیلر زیر چشم دردناک است؟
درد این تزریق بسیار کم و لحظهای است چرا که توسط کانولا و سوزنهای بسیار ریز تزریق میشود، همچنین قبل از تزریق از کرم بیحسی هم استفاده میشود.