اهمیت میکرونیدلینگ وقتی مشخص میشود که شما پوستی شفاف و جوان میخواهید. همانطور که برای درمان دندان پوسیده به دکتر مراجعه میکنید، باید برای رسیدگی به پوست آسیب دیدهتان هم به سراغ میکرونیدلینگ بروید. اما میکرونیدلینگ چیست و آیا تصور رایج در مورد آسیبرسان بودن آن درست است؟ با ادامهی این مطلب همراه باشید تا با حقایق میکرونیدلینگ از دیدگاه دکتر لیلا فرد آشنا شوید.
میکرونیدلینگ چیست؟
میکرونیدلینگ یکی از بهترین روشهای درمانی برای جوانسازی در طب زیبایی نوین به شمار میرود. این روش علاوه بر تأثیرات عالی که روی پوست بر جای میگذارد، کاملا غیرتهاجمی است و دوران نقاهت خاصی ندارد. فرایند میکرونیدلینگ با استفاده از سوزنهای میکرونی که پوشش پلاتینیوم دارند و تحریک فیبروپلاستهای لایهی درم برای ساخت کلاژن انجام میشود. میکرونیدلینگ علاوه بر جوانسازی (لیفتینگ و کلاژنسازی) در از بین بردن جای جوش و اسکار هم تأثیر شگفتانگیزی دارد.
View this post on Instagram
دکتر لیلا فرد:
قبل از میکرونیدلینگ و بعد از آن از ترکیب دارویی خاصی استفاده میکنیم با عنوان لایه بردار، ترکیبات روشن کننده و محرک رشد کلاژن.
اهداف درمانی میکرونیدلینگ چیست؟
همانطور که گفته شد، میکرونیدلینگ با هدف جوانسازی، لیفتینگ و از بین بردن جای لک، جوش و اسکارهای پوستی به کار میرود. بنابراین اهداف درمانی میکرونیدلینگ عبارتند از:
- تحریک کلاژن سازی
- جوانسازی پوست
- بستن منافذ
- از بین بردن جای جوش و لک
- بهبود چروکهای ریز روی پوست
- کمرنگ شدن لکهای ناشی از آفتاب
آیا میکرونیدلینگ به پوست آسیب میرساند؟
بر خلاف تصوری که این روزها رایج شده، میکرونیدلینگ به هیچ وجه به پوست آسیب نمیرساند یا آن را نازکتر نمیکند. اگر فرایند درمانی میکرونیدلینگ با روش صحیح انجام شود، به هیچ وجه به پوست شما آسیبی نمیرساند. بسیاری بر این باورند که با انجام میکرونیدلینگ، لایهای از پوست آنها برداشته میشود، اما همانطور که گفته شد این روش در دستهی روشهای غیرتهاجمی طب زیبایی قرار دارد و نباید نگران آسیب به پوستتان باشید، چرا که قرار نیست لایهای از پوست برداشته شود.
دکتر لیلا فرد:
بسیاری از مراجعانم از میکرونیدلینگ به این دلیل هراس دارند که فکر میکنند قرار است لایهای از پوست برداشته شود و آسیب ببیند؛ اما اصلا چنین نیست و کار اصلا تهاجمی نیست. نگران اینکه به پوست آسیب برسد نباشید. بعضی میگویند ویدئوهایی دیدهاند که در حین انجام میکرونیدلینگ خون جاری میشود که باید گفت این روش صحیح انجام میکرونیدلینگ نیست.
میکرونیدلینگ درمانی مکمل برای پوست چرب
اگر از پوست چرب رنج میبرید و از درمان آن خسته شدید، وقت آن است که به سراغ پروتکل درمانی جامع پوست چرب بروید. در این پروتکل از ترکیب میکرونیدلینگ، میکرودرم ابریژن، لیزرهای غیرتهاجمی و درمانهای منزل برای بهبود منافذ باز، لک و جوشهای زیر جلدی استفاده میشود. بنابراین میکرونیدلینگ میتواند به عنوان درمانی مکمل پوست چرب و آکنهی شما را هم درمان کند.
آیا میکرونیدلینگ موجب بدتر شدن جوشهای فعال میشود؟
دکتر لیلا فرد:
به هیچ عنوان اینطور نیست. اگر جوش نداشته باشیم اصلا احتیاجی به میکرونیدلینگ یا لیزرها نداریم. وقتی که جوش میزنیم این درمانها را باید انجام داد و نگران بدتر شدنش نباشیم.
طول دورهی درمان میکرونیدلینگ چقدر است؟
دورهی درمان میکرونیدلینگ در 4 جلسه و به صورت ماهانه تکمیل میشود. سپس اگر نیاز به تکرار دوره بود، یک سال پس از اولین جلسه باید دوره را تکرار کرد.
آیا میکرونیدلینگ درد دارد؟
قبل از انجام فرایند میکرونیدلینگ، ناحیهی مورد نظر با کرم املا بیحس میشود تا مراجع کوچکترین دردی را احساس نکند.
آیا میکرونیدلینگ مانع انجام فعالیتهای روزانه میشود؟
میکرونیدلینگ از جمله روشهای طب زیبایی است که دورهی نقاهت بسیار کوتاهی دارد. قرمزی مختصر در حد 2 روز و پوستهریزی خفیف تنها مواردی هستند که بعد از میکرونیدلینگ باید انتظار مواجهه با آنها را داشته باشید. از طرفی پس انجام این روش زیبایی، محدودیتی برای انجام فعالیتهای روزمره نخواهید داشت. اما بهتر است تا 72 ساعت در معرض نور مستقیم آفتاب قرار نگیرید و از ضد آفتابهای قوی استفاده کنید.